Κοχύλια γεμιστά με σπανάκι και φέτα

4.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • νερό για το βράσιμο των ζυμαρικών
  • ζυμαρικά, τύπου κοχύλια (μεγάλα) μήκους 5-7 εκ. (χρόνος μαγειρέματος 14-16 λεπτά - περίπου 300 γρ. συνολικά)
    24
  • αλάτι και λίγο ακόμα για το βράσιμο των ζυμαρικών
    2 ¼ κ.γλ.
  • ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το λάδωμα
    20 γρ.
  • κρεμμύδι κομμένο στη μέση
    1
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • ψιλοκομμένες ντομάτες, σε κονσέρβα (400 γρ. η κάθε μια)
    2 κονσέρβες
  • πάστα ντομάτας
    40 γρ.
  • ρίγανη, αποξηραμένη
    2 κ.γλ.
  • ζάχαρη
    ½ κ.γλ.
  • πιπέρι, αλεσμένο
    ¾ κ.γλ.
  • φύλλα σπανακιού, κατεψυγμένα που έχετε ξεπαγώσει, στραγγίσει και χοντροκόψει
    350 γρ.
  • κρέμα γάλακτος
    100 γρ.
  • αυγά
    2
  • μοσχοκάρυδο, αλεσμένο
    2 πρέζες
  • φέτα
    200 γρ.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 28 g
Θερμίδες 2658 kJ / 637 kcal
Λιπαρά 29 g
Φυτικές ίνες 9.3 g
Υδατάνθρακες 60 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων