Dim sum di verdure

Dim sum di verdure

2.4 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
15 pezzi

Υλικά

Ripieno
  • di cipolla bianca a pezzi
    50 g
  • di carota pelata e a pezzi
    100 g
  • di cavolo rapa, pelato e pezzi
    100 g
  • di funghi shiitake secchi precedentemente ammollati e strizzati (vedere consigli)
    20 g
  • di olio di semi di mais
    30 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di zenzero, radice fresca grattugiata
    10 g
  • di zucchero
    5 g
  • di salsa di soia
    20 g
  • di salsa di ostriche
    10 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico
  • di coriandolo fresco tritato finemente
    ½ mazzetto
Pasta
  • di acqua
    90 g
  • di frumina
    100 g
  • di fecola di patate + q.b.
    80 g
  • di sale
    3 g
  • di olio di semi di mais + q.b.
    20 g
Terminare la preparazione
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 55.7 kcal / 232.8 kJ
Πρωτεΐνη 0.4 g
Λιπαρά 3.4 g
Υδατάνθρακες 6.3 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 162.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων