Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)

Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)

4.7 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • de parmesan en morceaux (2 cm)
    40 g
  • de poireaux partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
    180 g
  • de beurre
    15 g
  • de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
    130 g
  • gousse d'ail pressée
    ½
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 cube
  • de lardons
    40 g
  • de marrons, surgelés décongelés, coupés en deux
    100 g
  • d'eau
    3 c. à soupe
  • de poivre, moulu
    2 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 140 kcal / 586 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων