
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach and paneer curry (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)200 g
-
garam masala4 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
doongara rice brown (see Tips)150 g
-
water1000 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)90 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves150 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh coriander (approx. 20 g), stems and roots, leaves reserved1 bunch
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
fresh long green chilli thinly sliced, to garnish½
-
lemon cut into cheeks
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
417.5 kcal /
1742.5 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
17.3 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Νάτριο
161.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Palak paneer
45 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Mexican stack
45 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Potato and green pea curry
50 Min