Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

4.2 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • button mushrooms
    400 g
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped
    300 g
  • onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • ricotta
    200 g
  • canned diced tomatoes no-added salt
    400 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • water
    60 g
  • fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
    4
  • mozzarella grated
    50 g
  • fresh basil leaves only, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 347.5 kcal / 1457.5 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 27.5 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 355 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων