Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)

Albondigas mit Papas Arrugadas (Hackbällchen in Tomatensauce)

4.7 192 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Albondigas (Hackbällchen)
  • Pinienkerne
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Hackfleisch, gemischt
    500 g
  • Ei
    1
  • Paniermehl
    20 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika de la Vera
    ½ TL
Tomatensauce
  • Datteln halbiert
    50 g
  • Zwiebeln halbiert
    140 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • Rotwein trocken
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    400 g
  • Spitzpaprika, rot in Streifen
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
Papas Arrugadas und Fertigstellung
  • Wasser
    1000 g
  • Drillinge ungeschält
    800 g
  • Meersalz, grob
    250 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 773 kcal / 3234 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 28 g
Νάτριο 1892 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων