Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)

Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • natural yoghurt high protein (see Tips)
    420 g
  • fresh basil leaves only
    20 g
  • eggs
    3
  • ricotta low fat
    80 g
  • extra virgin olive oil
    80 g
  • ground black pepper to taste
  • lupin flour (see Tips)
    95 g
  • wholemeal spelt flour
    150 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • linseeds (flaxseeds)
    1 ½ tbsp
  • cherry tomatoes cut into quarters
    250 g
  • frozen corn kernels
    55 g
  • sunflower seeds
    2 tbsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 238.3 mg
Πρωτεΐνη 19.3 g
Θερμίδες 1283.3 kJ / 306.7 kcal
Λιπαρά 11.7 g
Φυτικές ίνες 10.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 27.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων