
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
natural yoghurt high protein (see Tips)420 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
eggs3
-
ricotta low fat80 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
ground black pepper to taste
-
lupin flour (see Tips)95 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
linseeds (flaxseeds)1 ½ tbsp
-
cherry tomatoes cut into quarters250 g
-
frozen corn kernels55 g
-
sunflower seeds2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
238.3 mg
Πρωτεΐνη
19.3 g
Θερμίδες
1283.3 kJ /
306.7 kcal
Λιπαρά
11.7 g
Φυτικές ίνες
10.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGwinganna nut and seed bread
3h 25min
Spinach and feta galette
1h 50min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Olive and fennel grissini
25h 30min
Prune and orange stuffing
10min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min