
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta dumplings with napoli sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Ricotta cheese
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
Dumplings
-
bread stale or frozen, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Napoli sauce
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato passata300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese grated to serve
-
fresh basil leaves only, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
576 kcal /
2419 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
29.6 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.3 g
Νάτριο
1904.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everyday cooking for Thermomix families
114 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 λεπτ.
Honey soy tofu with steamed rice
Καμία βαθμολογία
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Beetroot risotto
35 λεπτ.
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Pumpkin and tempeh bobotie
1ωρ. 5 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Fresh tomato tart
40 λεπτ.