
Συσκευές & Αξεσουάρ
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Oat and Parmesan crust
-
butter for greasing
-
raw almonds70 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
sea salt¼ tsp
-
water80 g
Silverbeet filling
-
garlic cloves2
-
red onion cut into wedges (1 cm), segments separated80 g
-
olive oil2 tbsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)90 - 100 g
-
fresh silverbeet leaves only, cut into thin strips120 g
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream150 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
soft goat's cheese70 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
475 kcal /
1994 kJ
Πρωτεΐνη
18.5 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
17.5 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Νάτριο
437.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων15-minute noodles
15 λεπτ.
Lentil and pumpkin pot pies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Polenta with mediterranean vegetables
1ωρ. 35 λεπτ.
Thai tofu and sweet potato cakes
30 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Vegan burgers
Καμία βαθμολογία