
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato pasta with vegetables and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
water400 g
-
canned diced tomatoes (2 cans)800 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices1
-
zucchini cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves200 g
-
frozen green peas or fresh green peas150 g
-
fresh mushrooms cut into thin strips200 g
-
Greek feta cut into cubes (2 cm)200 g
-
sea salt1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)350 g
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
290.3 kcal /
1219.1 kJ
Πρωτεΐνη
11.9 g
Λιπαρά
9.4 g
Υδατάνθρακες
36.6 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Νάτριο
822.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Pizza bianca
40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Mushroom stroganoff
20 Min