Tomato pasta with vegetables and feta

Tomato pasta with vegetables and feta

4.3 257 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • carrot cut into pieces
    1
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • water
    400 g
  • canned diced tomatoes (2 cans)
    800 g
  • tomato paste
    30 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • red capsicum deseeded and cut into thin slices
    1
  • zucchini cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
    200 g
  • frozen green peas or fresh green peas
    150 g
  • fresh mushrooms cut into thin strips
    200 g
  • Greek feta cut into cubes (2 cm)
    200 g
  • sea salt
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
    350 g

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 290.3 kcal / 1219.1 kJ
Πρωτεΐνη 11.9 g
Λιπαρά 9.4 g
Υδατάνθρακες 36.6 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 822.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων