Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi

Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
30 pezzi

Υλικά

Vol-au-vent
  • di burro freddo a pezzi
    200 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    200 g
  • di acqua fredda
    90 g
  • di sale
    1 pizzico
  • tuorlo leggermente sbattuto
    1
Crema di lenticchie e asparagi
  • di asparagi verdi freschi, a pezzi (1-2 cm)
    150 g
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    30 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di lenticchie precotte, (se in scatola, il peso sgocciolato)
    300 g
  • di acqua
    350 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 101.3 kcal / 424 kJ
Πρωτεΐνη 1.7 g
Λιπαρά 7.5 g
Υδατάνθρακες 7.2 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 92 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων