
Συσκευές & Αξεσουάρ
醬燒雞塊
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)600 克
-
新鮮香菇 切塊(約2公分)100 克
-
蒜頭 切片50 克
-
新鮮紅辣椒 切片(約1公分)3 根
-
蔥 切段(約2公分)50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
蠔油1 大匙
-
蕃茄醬50 克
-
糖1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
179 kcal /
749 kJ
Πρωτεΐνη
16.55 g
Λιπαρά
8.35 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν