醬燒雞塊

醬燒雞塊

2.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮香菇 切塊(約2公分)
    100 克
  • 蒜頭 切片
    50 克
  • 新鮮紅辣椒 切片(約1公分)
    3 根
  • 切段(約2公分)
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 蕃茄醬
    50 克
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 179 kcal / 749 kJ
Πρωτεΐνη 16.55 g
Λιπαρά 8.35 g
Υδατάνθρακες 9.2 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων