
Συσκευές & Αξεσουάρ
干鍋雞丁
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)400 克
-
蠔油1 大匙
-
橄欖油30 克
-
乾辣椒15 根
-
花椒粒½ 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
醬油膏15 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
蔥 切段(約2公分)50 克
-
新鮮香菜根 切碎20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
244 kcal /
1023 kJ
Πρωτεΐνη
16.85 g
Λιπαρά
13.4 g
Υδατάνθρακες
13.6 g
Φυτικές ίνες
1.55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν