
Συσκευές & Αξεσουάρ
蔥爆松阪肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
油1 茶匙
-
松阪肉 切片(約2公分)400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)10 克
-
蔥 切段(約2公分)200 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒10 克
-
蠔油15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
165 kcal /
691 kJ
Πρωτεΐνη
12.625 g
Λιπαρά
10.225 g
Υδατάνθρακες
4.35 g
Φυτικές ίνες
1.425 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν