蔥爆松阪肉

蔥爆松阪肉

4.2 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    20 克
  • 1 茶匙
  • 松阪肉 切片(約2公分)
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)
    10 克
  • 切段(約2公分)
    200 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 165 kcal / 691 kJ
Πρωτεΐνη 12.625 g
Λιπαρά 10.225 g
Υδατάνθρακες 4.35 g
Φυτικές ίνες 1.425 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων