
Συσκευές & Αξεσουάρ
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Chapatis
-
white spelt flour150 g
-
warm water60 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt¼ tsp
Chickpea masala
-
onion cut into quarters200 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
garam masala (see Tip)2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
canned diced tomatoes no added salt400 g
-
reduced-fat coconut milk160 g
-
water80 g
-
cauliflower cut into florets650 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
spelt flour to dust
-
fresh baby spinach leaves250 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
310 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
1820 kJ /
435 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Φυτικές ίνες
12.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1 Std.
Tarka dal
30 Min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 Std. 5 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Vegan bolognese
50 Min
Vegetarian nuggets
30 Min