Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

3.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • boiling water to soak
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    260 g
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces
    270 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced
    200 g
  • water
    200 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • pecorino cheese grated
    50 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 362.5 kcal / 1517.5 kJ
Πρωτεΐνη 13.5 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 49.8 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.3 g
Νάτριο 141 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων