
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water to soak500 g
-
doongara rice brown (see Tips)260 g
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
pecorino cheese grated50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
362.5 kcal /
1517.5 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
141 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut mac and cheese
45 Min
Honey soy tofu with steamed rice
Keine Bewertungen
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Beetroot risotto
35 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
15-minute noodles
15 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Fresh tomato tart
40 Min