Συσκευές & Αξεσουάρ
Zucchini, lentil and coconut stew
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
olive oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
red onion cut into quarters½
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
coconut milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water200 g
-
red lentils150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
zucchini cut into slices (1 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
lime cut into eighths, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
538.5 mg
Πρωτεΐνη
12.1 g
Θερμίδες
1185.5 kJ /
282.3 kcal
Λιπαρά
13.8 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
24.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Low(er) GI
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Vegan bolognese
50 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min