低溫豬肉佐松露洋芋泥培根菌菇

低溫豬肉佐松露洋芋泥培根菌菇

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
1 人份

Υλικά

低溫慢煮豬里肌
  • 豬小里肌
    180 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 新鮮百里香
    2 枝
    ¼ 茶匙 乾燥百里香
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1000 克
松露馬鈴薯泥
  • 馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)
    250 克
  • 牛奶
    120 克
  • 1 茶匙
  • 奶油
    20 克
  • 黑松露醬
    10 克
培根菌菇
  • 1 茶匙
  • 培根片 切條
    10 克
  • 洋蔥 切小塊
    10 克
  • 蘑菇 切片
    100 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 1019 kcal / 4264 kJ
Πρωτεΐνη 58.7 g
Λιπαρά 61 g
Υδατάνθρακες 58.1 g
Φυτικές ίνες 6.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων