
Συσκευές & Αξεσουάρ
低溫豬肉佐松露洋芋泥培根菌菇
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
1 人份
Υλικά
低溫慢煮豬里肌
-
豬小里肌180 克
-
橄欖油10 克
-
新鮮百里香2 枝
-
蒜頭 切片10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
水1000 克
松露馬鈴薯泥
-
馬鈴薯 去皮、切塊(約2公分)250 克
-
牛奶120 克
-
鹽1 茶匙
-
奶油20 克
-
黑松露醬10 克
培根菌菇
-
油1 茶匙
-
培根片 切條10 克
-
洋蔥 切小塊10 克
-
蘑菇 切片100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1019 kcal /
4264 kJ
Πρωτεΐνη
58.7 g
Λιπαρά
61 g
Υδατάνθρακες
58.1 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν