法式低溫油封鴨

法式低溫油封鴨

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
1 人份

Υλικά

  • 帶皮帶骨鴨腿 (約250克)
    1 隻
  • 粗海鹽
    1 大匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 新鮮百里香
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    20 克
  • 鴨油
    30 克
    30 克 油
  • 1500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 558 kcal / 2334 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 36.1 g
Υδατάνθρακες 2.6 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων