
Συσκευές & Αξεσουάρ
法式低溫油封鴨
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
1 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨鴨腿 (約250克)1 隻
-
粗海鹽1 大匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
新鮮百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
蒜頭 拍碎20 克
-
鴨油30 克
-
水1500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
558 kcal /
2334 kJ
Πρωτεΐνη
53 g
Λιπαρά
36.1 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν