
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken75 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Rosenkohl geputzt800 g
-
Kartoffeln festkochend, in mundgerechten Stücken750 g
-
Sahne100 g
-
Mehl30 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Muskat2 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
418 kcal /
1749 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
58 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
1206 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 6/2023
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti mit Erbsensauce, Spinat und Spargel
45 λεπτ.
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1ωρ. 15 λεπτ.
Bolognese-Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Spargel mit Bozner Sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 λεπτ.
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1ωρ.
Gemüsepommes mit Dip und Salat
50 λεπτ.
Bubble and Squeak
1ωρ. 20 λεπτ.
Spargeleintopf
45 λεπτ.
Käse-Schinken-Omelette mit Feldsalat
25 λεπτ.
Karamell-Kaiserschmarrn
1ωρ.
Low-Carb-Wolken
35 λεπτ.