
Συσκευές & Αξεσουάρ
檸檬燒雞
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
帶皮去骨雞腿肉 切塊(約5公分)600 克
-
橄欖油½ 大匙
-
日式醬油3 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒2 大匙
-
檸檬汁½ 顆
-
蔥 切段30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
225 kcal /
943 kJ
Πρωτεΐνη
23.1 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν