
Συσκευές & Αξεσουάρ
照燒雞腿
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油1 大匙
-
去骨去皮雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)2 隻
-
蔥 切段2 枝
-
洋蔥 (約200克),切塊½ 顆
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
清酒3 大匙
-
白芝麻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
539 kcal /
2255 kJ
Πρωτεΐνη
49.1 g
Λιπαρά
26.8 g
Υδατάνθρακες
17.9 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

名廚美饌
90 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν