Pastiera salata

Pastiera salata

4.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 fette

Υλικά

Pasta frolla salata
  • 250 g di farina tipo 00
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 120 g di burro a pezzi
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
Grano
  • 300 g di grano cotto per pastiera
  • 15 g di burro
  • 120 g di latte intero
Ripieno
  • 250 g di ricotta di pecora fresca, sgocciolata dal siero
  • 2 uova
  • 40 g di pecorino grattugiato
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 120 g di salame a cubetti
  • 120 g di Provolone dolce a cubetti
Terminare la preparazione
  • 10 g di burro
  • 1 - 2 cucchiai farina tipo 00

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 546.3 kcal / 2285.8 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 35.8 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.4 g
Νάτριο 879.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων