Pastiera salata

Pastiera salata

4.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 fette

Υλικά

Pasta frolla salata
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    50 g
  • di burro a pezzi
    120 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di bicarbonato di sodio
    ½ cucchiaino
Grano
  • di grano cotto per pastiera
    300 g
  • di burro
    15 g
  • di latte intero
    120 g
Ripieno
  • di ricotta di pecora fresca, sgocciolata dal siero
    250 g
  • uova
    2
  • di pecorino grattugiato
    40 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di salame a cubetti
    120 g
  • di Provolone dolce a cubetti
    120 g
Terminare la preparazione
  • di burro
    10 g
  • farina tipo 00
    1 - 2 cucchiai

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 546.3 kcal / 2285.8 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 35.8 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.4 g
Νάτριο 879.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων