Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano

3.6 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 fette

Υλικά

Crema di Parmigiano Reggiano
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • uova
    2
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Impasto
  • farina tipo 00
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    35 g
  • di acqua
    75 g
  • di sale
    5 g
  • salamini tipo Cacciatorino, a fette (circa 150 g)
    4
  • di scamorza a fette
    250 g
  • uovo leggermente sbattuto
    1

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 500.2 kcal / 2092.7 kJ
Πρωτεΐνη 29.5 g
Λιπαρά 31.4 g
Υδατάνθρακες 26.7 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.8 g
Νάτριο 1128.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων