Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei

Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei

4.4 159 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Erbsen, TK aufgetaut
    300 g
  • Basilikum abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    30 g
  • Minze abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    10 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    100 g
  • Zitrone, unbehandelt 1 TL Schale fein abgerieben und 20 g Saft ausgepresst
    1
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser und mehr zum Kochen
    1300 g
  • Eier
    4
  • Tagliatelle
    250 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 687 kcal / 2873 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 37 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 1597 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων