
Συσκευές & Αξεσουάρ
Basis kippenbouillon
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 portie
Υλικά
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
540 kcal /
2268 kJ
Πρωτεΐνη
65 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
3402 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chanoeka
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeelzijdige gladde soep
Nessuna valutazione
Noedelsoep
35min
Vegan Oesterzwam Soep
Nessuna valutazione
Pompoensoep met room
35min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nessuna valutazione
Salmorejo
Nessuna valutazione
Veelzijdige gladde soep
Nessuna valutazione
Bouillabaisse
Nessuna valutazione
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nessuna valutazione
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Nessuna valutazione
Harira
7h