Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
441.5 mg
Πρωτεΐνη
9.9 g
Θερμίδες
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Potatoes
16 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Thermomix® Cutter
27 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Vegan bolognese
50 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min