Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • carne de vaca s/ osso cortada em pedaços
    650 g
  • água
    1400 g
  • sal grosso
    15 g
  • folha de louro
    1
  • salsa
    2 pés de
  • cenoura
    50 g
  • cebola
    50 g
  • aipo
    10 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 223.2 kcal / 933.6 kJ
Πρωτεΐνη 35.5 g
Λιπαρά 7.9 g
Υδατάνθρακες 2.9 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.3 g
Νάτριο 1608.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων