Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
Sformatini
  • di acqua
    1700 g
  • di patate intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
    400 g
  • di topinambur interi con la buccia
    200 g
  • barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
    2
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di sale + q.b.
    10 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    150 g
  • uovo
    1
  • burro q.b.
  • mozzarelline ciliegine
    6
Salsa al Parmigiano Reggiano
  • di burro
    20 g
  • di latte
    250 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 391.3 kcal / 1637.5 kJ
Πρωτεΐνη 18.4 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 43.3 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Νάτριο 891.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων