
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
330.8 kcal /
1384.2 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
23.1 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.2 g
Νάτριο
548.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Light lunches and more with Thermomix® Cutter (TM6)
17 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Mini chicken kyivs
45 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Brown rice salad
40 min
Avocado and goats cheese smash
5 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Peanut and soba noodle slaw
20 min