Meat-free mushroom lasagne

Meat-free mushroom lasagne

4.7 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • fresh basil leaves only
    5 sprigs
  • fresh oregano leaves only
    5 sprigs
  • dried porcini mushrooms
    40 g
  • fresh Swiss brown mushrooms 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
    1000 g
  • leek white part only and cut into pieces
    ½
  • garlic cloves
    6
  • carrot cut into pieces
    1
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    80 g
  • white wine
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh ricotta cheese drained
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    130 g
  • dried lasagne sheets
    250 g
  • Provolone cheese sliced
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 429.6 kcal / 1797.3 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 40.9 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 354 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων