
Συσκευές & Αξεσουάρ
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Weißkohl Strunk entfernt, in Spalten250 g
-
Möhren150 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken50 g
-
Koriander abgezupft10 g
-
Knoblauchzehen2
-
Mehl175 g
-
Reismehl25 g
-
Salz1 TL
-
Zucker (προαιρετικό πεδίο)1 TL
-
Pfeffer1 TL
-
Wasser175 g
-
Bohnensprossen, frisch100 g
-
Öl zum Braten200 g
-
Sriracha-Sauce20 g
-
Ketchup80 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
469 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1433 kJ /
343 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Gemüse Styler mit TM6
60 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAnanas-Lauch-Schichtsalat
8ωρ. 30 λεπτ.
Tomate-Mozzarella für Angeber (Fine Dining)
6ωρ. 40 λεπτ.
Pintxo Donosti
5 λεπτ.
Speck-Kartoffel-Salat
3ωρ.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 λεπτ.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Bohnen-Tomaten-Salat
30 λεπτ.
Eier-Curry-Salat
1ωρ. 30 λεπτ.
Schwäbischer Kartoffelsalat
3ωρ.
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 λεπτ.