
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic Polish 'tort'
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs8
-
white sugar240 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced500 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
167.3 mg
Πρωτεΐνη
6.6 g
Θερμίδες
1565.8 kJ /
374.2 kcal
Λιπαρά
22.4 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Lemon meringue tarts
25ωρ. 30 λεπτ.
Apple cinnamon muffins
40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Afghan biscuits
25 λεπτ.
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Coconut oat biscuits
45 λεπτ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1ωρ. 20 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.