Pizze coniglio mozzarella e rucola

Pizze coniglio mozzarella e rucola

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • di farina di forza
    400 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di mozzarelle ciliegine
    300 g
  • di sale a piacere
    2 - 3 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di rucola
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 728.2 kcal / 3046.6 kJ
Πρωτεΐνη 32.1 g
Λιπαρά 29.9 g
Υδατάνθρακες 83.1 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.7 g
Νάτριο 1171.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων