
Συσκευές & Αξεσουάρ
Velouté met Marokkaanse smaken
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
sjalotten in tweeën gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
tuinbonen, diepvries450 g
-
courgette in blokjes gesneden200 g
-
tomaten in blokjes gesneden200 g
-
water600 g
-
verse munt5 bladeren
-
verse koriander5 bladeren
-
gemalen komijn2 tl
-
zout aan te passen aan de smaak1 tl
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
8.5 g
Θερμίδες
652 kJ /
157 kcal
Λιπαρά
6.8 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ramadan
20 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMinestrone
45 λεπτ.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 λεπτ.
Romige erwtensoep
40 λεπτ.
Vegan Oesterzwam Soep
Καμία βαθμολογία
Pompoensoep met room
35 λεπτ.
Verse Tomatensoep
30 λεπτ.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Salmorejo
Καμία βαθμολογία
Veelzijdige gladde soep
Καμία βαθμολογία
Bouillabaisse
Καμία βαθμολογία
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Καμία βαθμολογία
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 λεπτ.