Bakcang Kacang Tanah

Bakcang Kacang Tanah

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ.
12 potongan

Υλικά

Persiapkan daun bambu
  • daun bambu besar
    30
  • minyak sayur sedikit
kacang rebus
  • kacang tanah mentah rendam dalam air garam selama 3 jam, tiriskan
    300 g
  • air
    1300 g
nasi ketan
  • minyak sayur
    80 g
  • kecap asin
    1 sdm
  • garam
    1 ½ sdt
  • gula
    20 g
  • beras ketan rendam selama 2 jam, tiriskan
    600 g
Merakit dan Memasak
  • air
    800 g

Διατροφή ανά 12 potongan

Θερμίδες 4638.8 kcal / 19390.3 kJ
Πρωτεΐνη 134.9 g
Λιπαρά 221.4 g
Υδατάνθρακες 550.3 g
Φυτικές ίνες 22.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 7658.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων