Συσκευές & Αξεσουάρ
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh lemongrass3 stalks
-
fresh turmeric peeled40 g
-
fresh galangal peeled50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
fresh king oyster mushrooms cut in halves lengthways6
-
cauliflower broken into florets½
-
water2 tbsp
-
ghee3 tbsp
-
coconut water300 g
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
fish sauce vegan1 tsp
-
xanthan gum1 pinch
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
fresh mint leaves only, to garnish
-
green mango grated to garnish
-
red chilli oil to garnish
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
378.4 mg
Πρωτεΐνη
10.6 g
Θερμίδες
2600.9 kJ /
621.6 kcal
Λιπαρά
48.7 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
31.4 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMelanzane parmigiana
2ωρ. 5 λεπτ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.