Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)

Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 fette

Υλικά

Pasta brisèe
  • di farina tipo 00
    100 g
  • di farina integrale
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
    300 g
  • di tofu a dadini
    250 g
  • di acqua
    100 g
  • sale
    1 cucchiaino
  • di timo secco
    1 cucchiaino
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 262.5 kcal / 1098.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 19.6 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Νάτριο 619.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων