
Συσκευές & Αξεσουάρ
迷迭香大蒜千層麵包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份
Υλικά
-
帕瑪森起司 ,切塊,約3公分80 克
-
蒜頭2 粒
-
新鮮迷迭香 ,只取葉子1 枝
-
新鮮巴西利葉5 克
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化45 克
-
鹽¾ 茶匙
-
牛奶140 克
-
糖1 茶匙
-
新鮮酵母 ,剝塊15 克
-
高筋麵粉280 克
-
蛋1 顆
-
無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
340.2 kcal /
1423.5 kJ
Πρωτεΐνη
12.7 g
Λιπαρά
14.6 g
Υδατάνθρακες
39.4 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.7 g
Νάτριο
600 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慶祝蛋糕TIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν