Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada

Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada

2.2 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 porciones

Υλικά

Masa para focaccia
  • 200 g de agua
  • 1 cda de azúcar
  • 7 g de levadura seca instantánea
  • 350 g de harina de trigo
  • 2 cdas de aceite de oliva
  • 1 cdita de sal
  • 1 romero fresco, solo las hojas
  • aceite un poco mas para engrasar
Cebolla caramelizada
  • 2 cebollas moradas fileteadas
  • 25 g de aceite de oliva
  • 45 g de azúcar mascabado
  • ½ cdita de sal
  • 25 g de vinagre de manzana
  • 1 chile serrano
  • 8 higos en mitades
Montaje
  • aceite de oliva para barnizar
  • 200 g de jamón serrano en rebanadas delgadas
  • 200 g de queso de cabra en trozos

Διατροφή ανά 10 porciones

Θερμίδες 3512.5 kcal / 14696.3 kJ
Πρωτεΐνη 144 g
Λιπαρά 133.5 g
Υδατάνθρακες 431.4 g
Φυτικές ίνες 28.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 55.3 g
Νάτριο 9757.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων