Ρύζι με λάχανο pak choi και ζαμπόν

Ρύζι με λάχανο pak choi και ζαμπόν

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 μερίδες

Υλικά

  • ρύζι, κοντόκοκκο τύπου japonica
    250 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • φρέσκο κρεμμυδάκι σε φέτες
    40 γρ.
  • φυτικό λάδι
    20 γρ.
  • ζαμπόν, ψημένο σε κομμάτια (2 εκ.)
    200 γρ.
  • λάχανο pak choi (περίπου 1 τεμάχιο), σε κομμάτια (3 εκ.)
    150 γρ.
  • νερό και επιπλέον νερό για το μούλιασμα του ρυζιού
    360 γρ.
  • κινέζικο κρασί ρυζιού Shaoxing
    10 γρ.
  • ξίδι ρυζιού
    5 γρ.
  • σάλτσα σόγιας, light
    20 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 489.9 kcal / 2049.8 kJ
Πρωτεΐνη 18.3 g
Λιπαρά 13.1 g
Υδατάνθρακες 71.9 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 1817.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων