Pâté di vitello in gelatina

Pâté di vitello in gelatina

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di cipolla bianca a pezzi
    65 g
  • di lardo a pezzi
    70 g
  • di pancetta dolce, a cubetti
    70 g
  • di burro
    40 g
  • di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di vino bianco secco
    150 g
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • di maggiorana le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • bacche di ginepro
    2
  • di burro fuso
    220 g
  • di Marsala
    20 g
  • di Cognac
    20 g
Gelatina
  • di acqua
    1000 g
  • dadi per gelatina
    2
  • di Marsala
    40 g
  • di sale
    1 pizzico
  • cetriolini sott'aceto (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • olive nere (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • olive verdi (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • capperi (προαιρετικό πεδίο) a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 461.9 kcal / 1932.4 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 39.9 g
Υδατάνθρακες 3.1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.6 g
Νάτριο 349 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων