Tartine con gelatina

Tartine con gelatina

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
30 pezzi

Υλικά

Maionese
  • di olio di semi di girasole
    300 g
  • uovo
    1
  • tuorli
    2
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
Gelatina
  • di acqua
    250 g
  • dado per gelatina
    1
  • di acqua fredda
    250 g
  • di brandy
    30 g
Farcitura
  • code di gambero fresche pulite ed eviscerate
    10
  • di acqua
    1500 g
  • uova di quaglia
    5
  • asparagi le punte
    10
Terminare la preparazione
  • di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
    350 g
  • di erba cipollina fresca tritati finemente
    6 steli
  • di salmone affumicato
    5 fette

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 149.5 kcal / 625.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 5.8 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 177.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων