Eggplant Stacks

Eggplant Stacks

4.8 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
9 portions

Υλικά

Eggplant
  • non-stick cooking spray
  • eggplant Ichiban Japanese, 27 slices (¼ in.)
    16 oz
  • salt for sprinkling, plus extra to season
  • garlic powder
    ¾ tsp
  • ground black pepper to season
Cheeses
  • low-moisture mozzarella diced
    4 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 ½ oz
  • lemon peel
    2 - 3 pieces
  • ricotta cheese
    8 oz
Sauce
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • red bell peppers cut into pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    ½ oz
  • tomato sauce
    18 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
Assembly
  • water
    20 oz

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 152 kcal / 635.9 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 9.8 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.7 g
Νάτριο 572.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων