Risotto z boczniakami i szampanem

Risotto z boczniakami i szampanem

3.7 47 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    150 g
  • ząbek czosnku
    1
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w w 5 mm paski
    100 g
  • boczniaków, świeżych pokrojonych w 1 cm paski
    250 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona
  • szampana
    300 g
    300 g białego wina, wytrawnego
  • wody
    500 g
  • ryżu do risotto typu Arborio
    300 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    30 g
  • sera parmezan, tartego plus dodatkowa ilość do dekoracji
    50 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 642.4 kcal / 2687.9 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 27.4 g
Υδατάνθρακες 69.8 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.5 g
Νάτριο 480.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων