
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional gluten free French vanilla canelé
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 49ωρ. 5 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
174.4 kcal /
729.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
24.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.4 g
Νάτριο
58.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
ABC muffins
40 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Better banana cake
45 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min