
Συσκευές & Αξεσουάρ
Calzone Napoletano
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 pieces
Υλικά
Dough
-
water450 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (προαιρετικό πεδίο) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
2151.3 mg
Πρωτεΐνη
47.5 g
Θερμίδες
4501.5 kJ /
1075.9 kcal
Λιπαρά
33.6 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
144.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
Nessuna valutazione
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pizza Mummy
1h 20min
Leek Quiche
1h 20min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
Cornish Pasty
1h 30min
Sausage Rolls
1h 10min
English Muffins
3h
Savoury Apero Stars
40min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min