
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
474.9 kcal /
1986.8 kJ
Πρωτεΐνη
5.7 g
Λιπαρά
38.5 g
Υδατάνθρακες
29.4 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.7 g
Νάτριο
337.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30min
Lentil bolognese
30min
Vegetarian chilli
35min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pizza bianca
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Tomato and lentil dahl
35min
Mushroom stroganoff
20min