
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
474.9 kcal /
1986.8 kJ
Πρωτεΐνη
5.7 g
Λιπαρά
38.5 g
Υδατάνθρακες
29.4 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.7 g
Νάτριο
337.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 h 40 min
Tarka dal
30 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 h
Spicy cauliflower soup
20 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 h 30 min
Lentil curry (dahl)
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Pumpkin tart
2 h 15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 h