Συσκευές & Αξεσουάρ
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
337.7 mg
Πρωτεΐνη
5.7 g
Θερμίδες
1986.8 kJ /
474.9 kcal
Λιπαρά
38.5 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
25.7 g
Υδατάνθρακες
29.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Tomato pasta with vegetables and feta
30 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ωρ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.