Indyk w glazurze pomarańczowej

Indyk w glazurze pomarańczowej

4.7 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 45 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

Pomarańczowa solanka i marynowanie indyka
  • pomarańcze ekologiczne (patrz wskazówka)
    4
  • ząbki czosnku
    2
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • wody
    1500 g
  • syropu klonowego
    100 g
  • soli
    90 g
  • liście laurowe, suszone
    2
  • tuszka z indyka w całości (4,5-5 kg)
    1
Nadzienie
  • wody
    1000 g
  • ryżu brązowego
    150 g
  • ząbki czosnku
    3
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    5 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    150 g
  • masła
    20 g
  • białej kiełbasy, surowej bez osłonek, podzielonej na kawałki (patrz wariant)
    500 g
  • rodzynek
    50 g
Glazura pomarańczowa
  • syropu klonowego
    80 g
  • sosu sojowego
    30 g
  • goździki
    4

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 1162.1 kcal / 4862 kJ
Πρωτεΐνη 126.3 g
Λιπαρά 50.1 g
Υδατάνθρακες 46.1 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.6 g
Νάτριο 5898.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων