
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pieczeń rzymska
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
16 porcji
Υλικά
-
masło do natłuszczenia formy
-
80 g cebuli przekrojonej na pół
-
20 g oleju
-
1 biała bułka, czerstwa namoczona i dobrze odciśnięta
-
800 g mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego podzielonego na kawałki
-
6 jajek 2 surowe i 4 ugotowane na twardo
-
1 łyżeczka soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
½ łyżeczki papryki słodkiej, mielonej
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
178.7 kcal /
747.8 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
2.3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
206.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KIEDYŚ TERAZ ZAWSZE
50 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

KULINARNE ABC
203 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGulasz ziemniaczany
1ωρ. 10 λεπτ.
Gnocchi z kurczakiem w sosie pomidorowo-paprykowym
45 λεπτ.
Polędwiczki w sosie whisky
35 λεπτ.
Jambalaya
1ωρ.
Leczo
40 λεπτ.
Leczo z kiełbasą i ryżem
55 λεπτ.
Ryż z kurczakiem curry
55 λεπτ.
Kurczak z warzywami w papilotach z sosem estragonowym
55 λεπτ.
Pieczone polędwiczki wieprzowe z ziemniakami i sosem
40 λεπτ.
Gulasz z drobiowych serc i pieczarek
2ωρ. 25 λεπτ.
Drożdżowe kluski z gotowanym mięsem
1ωρ. 30 λεπτ.
Boeuf Stroganow
1ωρ.