Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

4.6 448 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

  • masło do natłuszczenia formy
  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • oleju
    20 g
  • biała bułka, czerstwa namoczona i dobrze odciśnięta
    1
  • mięsa mielonego, mieszanego, wieprzowo-wołowego podzielonego na kawałki
    800 g
  • jajek 2 surowe i 4 ugotowane na twardo
    6
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • papryki słodkiej, mielonej
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 178.7 kcal / 747.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.2 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 2.3 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 206.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων